Tabakswaren aan Belgische prijzen!

assortiment baarle

Naast prijsvergelijking is de roker van vandaag ook op zoek naar de sigaret of tabak die het best bij hem of haar past, niet alleen qua smaak of beleving maar het rollen of hulzen van tabak biedt vandaag verschillende mogelijkheden. Nooit eerder was het aanbod zo groot wat betreft varianten en volumes. Wij helpen onze klanten hierbij op 3 manieren door:

1. Duidelijk onderscheid te maken tussen de verschillende soorten rol en huls-tabak. 
2. Een online bestelmogelijkheid te bieden: u kiest uw favoriete merk en de gewenste aantallen, wij zorgen dat uw bestelling klaarstaat op het tijdstip dat u verkiest.

Sigaretten

cig

De klassieke sigaret is een huls welke machinaal (fabrieksmatig) werd geproduceerd.

Hierdoor biedt elke sigaret een correct afgewogen hoeveelheid tabak in een aangepaste filter; ideaal voor de roker die op zoek is naar de meest makkelijke manier zonder omhaal. Of u veel rookt of weinig, met een small, medium, big of zelfs mega pack heeft u de keuze.

Roll your own

ryo

De meest authentieke manier, shag wordt gerold in een sigarettenblaadje - aangepast aan het rookgedrag kent ook het rolblaadje verschillende kwaliteiten. Het pakje tabak staat hierin centraal want deze roker rolt een 'verse' sigaret wanneer hij of zij dat wil! De tabak is op die manier versneden dat een juiste lengte en vochtigheidsgraad een ideale rolbeleving scheppen.

Make your own

myo2

Vandaag DE manier bij uitstek om op een voordelige wijze sigaretten zelf te hulzen. De tabak kent verschillende vormen: zowel de traditionele shag kan worden gebruikt als de volume-tabak, een aangepaste variant welke bewerkt zodanig dat men nog zuiniger EN efficienter kan werken. Deze manier van roken biedt ontelbare mogelijkheden qua apparaten, hulzen en uiteraard ook de tabaksvariant.